Koncert med Verdens Sangfugle

Verdens Sangfugle kommer gerne ud og giver koncert. Gennem årene har vi optrådt i mange forskellige sammenhænge: Kordage i Tivoli, 1. maj i Fælledparken, prisoverrækkelser og fejringer på Christiansborg, Modersmåldagen i DGI-Huset,  Kulturhavn, Chanukka-fest, DOFs landsmøde, vores egen 10 års jubilæumskoncert og ikke mindst en lang række større og mindre arrangementer for foreninger, på ældrecentre og i beboerhuse i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland. Vi har endnu aldrig oplevet, at nogen var skuffede over vores optræden.

Vi har et el-klaver, som vi kan medbringe, hvis der ikke er et instrument til rådighed på stedet. Ofte vil vi også have mulighed for at tilknytte harmonikaspilleren Hans Christian Dahl som akkompagnatør.

Som udgangspunkt koster en koncert med koret 10.000 kr., men vi er til at tale med, hvis I har begrænsede midler og formålet med arrangementet i øvrigt er sympatisk. Skriv eller ring til Rune Riismøller på kontoret (tlf. 70 22 21 09) og få en snak om mulighederne.